EOC Testing Schedule

English 1 & 2

1,050 Views
SCHEDULE FOR STAAR EOC – ELA on March 31 and April 1, 2014
*Late arrival for non-testers
*A, B & C lunches for non-testers
*D lunch for extended testers only, silent lunch, during testing window
*E lunch for regular testers, at end of testing window (~1000-1200 students)
*Announcements at 2:00 PM
SCHEDULE FOR STUDENTS WHO ARE NOT TESTING 3/31
7:25 AM – 9:25 AM Late Arrival Monday: Seniors Monday: Juniors Monday: Sophomores
9:25 AM – 10:50 AM Activity 1 85 minutes Project A Auditorium Project B
11:00 AM – 12:40 PM Activity 2 and A, B, & C Lunches 65 minutes Act. Project B Project A Project C
A lunch: 11:00 AM – 11:30 AM (30 min lunch)
B lunch: 11:35 AM – 12:05 PM (30 min lunch)
C lunch: 12:10 PM- 12:40 PM (30 min lunch)
12:50 PM – 1:50 PM Activity 3 60 minutes Project C Project B Auditorium
2:00 PM – 2:30 PM 7th Period (Go to regular class) 30 minutes 7th Period 7th Period 7th Period
*Non Testing Freshmen go with Sophomores Total: 240 minutes instruction
SCHEDULE FOR STUDENTS WHO ARE NOT TESTING 4/1
7:25 AM – 9:25 AM Late Arrival Tuesday: Seniors Tuesday: Juniors Tuesday: Freshmen
9:25 AM – 10:50 AM Activity 1 85 minutes Auditorium Project E Project D
11:00 AM – 12:40 PM Activity 2 and A, B, & C Lunches 65 minutes Act. Project D Project C Project E
A lunch: 11:00 AM – 11:30 AM (30 min lunch)
B lunch: 11:35 AM – 12:05 PM (30 min lunch)
C lunch: 12:10 PM- 12:40 PM (30 min lunch)
12:50 PM – 1:50 PM Activity 3 60 minutes Project E Project D Auditorium
2:00 PM – 2:30 PM 7th Period (Go to regular class) 30 minutes 7th Period 7th Period 7th Period
*Non Testing Sophomores go with Freshmen Total: 240 minutes instruction
SCHEDULE FOR STUDENTS TAKING THE STAAR EOC
7:25 AM – 8:10 AM Breakfast in room, directions, etc.
8:10 AM – 1:10 PM Testing 5 hours
10:00 AM 10-minute snack break – clock does not stop
12:35 PM Stop XT testers, escort XT testers
D lunch: 12:50 PM – 1:20 PM (30 min lunch)
1:10 PM – 1:20 PM Collect 5-hr materials
E lunch: 1:20 PM – 1:50 PM (30 min lunch)
1:25 PM – 2:30 PM Resume XT testing
2:00 PM – 2:30 PM 7th period for regular testers